Άνοιξη στη λίμνη των «προτάσεων»
Διάφορα 23 Μαρτίου 2009Μια και πήγαμε στη λίμνη Πλαστήρα και έχουμε επιστρέψει εδώ και 22 μέρες, λέω να σκεφτούμε να ανανεώσουμε τη σελίδα μας με κάτι καινούργιο.
Όλοι έμαθαν για τις ομάδες συνεχείας της Τετάρτης με τον κανόνα στην σύνθεση τους να υπάρχουν δύο υψηλής κατηγορίας και δύο χαμηλής, είτε παίζουν χιαστί είτε όχι. Βεβαίως δεν είναι πολύ απλό να εξασφαλίζουμε κάθε φορά τη συμμετοχή των «υψηλόβαθμων», αλλά για την ώρα τα βγάζουμε πέρα.
Λέμε τώρα να αλλάξουμε το τουρνουά της Τρίτης από ομάδες σε ζεύγη 1-8 και με έναρξη στις 19.30. Πως σας φαίνεται; Όλες οι προτάσεις ευπρόδεκτες. και μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι πλησιάζει και θα θέλαμε και εκεί να μας συμβουλέψετε με φρέσκιες ιδέες. Περιμένουμε με ανυπομονησία.
Ετικέτες: αγώνες.Σχολιάστε το άρθρο
Σύμβολα για copy - paste στο κείμενό σας: ♣ | ♦ | ♥ | ♠
Αν θέλετε να εμφανίζεται μία εικόνα δίπλα στα σχόλιά σας, χρησιμοποιήστε ένα gravatar.
