Επιστρέψαμε από το εκδρομικό μας, όπου μικρά και μεγάλα ονόματα του Ελληνικού Μπριτζ εμφανίστηκαν στα διάφορα τουρνουά. Τα δύο από τα τρία δε, εξελίχθηκαν σε αγώνες – θρίλερ!

Το φεστιβάλ ξεκίνησε με τον αγώνα ζευγών. Εκεί την πρώτη ημερίδα κέρδισαν οι Καραμανλής Νίκος και Καραμανλή Αννυ και κατέληξαν 4οι στη γενική.Στη δεύτερη και τρίτη ημερίδα κέρδισαν οι Καραμανλής Μίλτος και Γιάνκος Παπακυριακόπουλος που κατέληξαν 2οι στη γενική, χάνοντας την πρώτη θέση μόνο για 0,01% από τους Χατζηδάκη Μάνο και Σαπουνάκη Αριστείδη. Την τριάδα της γενικής κατάταξης συμπλήρωσαν οι Καρλαύτης Γιώργος και Κουτρούμπας Σπύρος.

Στον ατομικό διακρίθηκαν οι Λυγινού Ινγκριντ στην πρωινή ημερίδα και Λαγγουράνης Φίλιππος στη δεύτερη ημερίδα, ο οποίος κέρδισε και το τουρνουά.

Στις ομάδες τώρα, η ομάδα Καραμανλή (Καραμανλή Αννυ, Καραμανλής Νίκος, Καραμανλής Φίλιππος, Καρλαύτης Γιώργος και Κουτρούμπας Σπύρος) κατέκτησε τελικά την τρίτη θέση, αγωνιζόμενη στους δύο τελευταίους γύρους με την ομάδα Χατζηδάκη (Χατζηδάκης Μάνος, Σαπουνάκης Αριστείδης, Πανόπουλος Κώστας και Λαγγουράνης Φίλιππος) η οποία κέρδισε το τουρνουά. Στον πρότελευταίο γύρο οι δύο ομάδες είχαν μόλις 2 VPs διαφορά, αλλά τελικά η ομάδα Χατζηδάκη κέρδισε με διαφορά τον τελευταίο αγώνα. Παράλληλα η ομάδα Lucky (Μαναϊλογλου Λάκης, Μοσχοπούλου Καλυψώ, Παπαλόπουλος Μιχάλης, Παπαλοπούλου Ντίνα) βρήκε την ευκαιρία να περάσει από την τρίτη στη δεύτερη θέση.

Στις χαμηλές κατηγορίες το τουρνουά ζευγών κέρδισαν οι Κουδούνης Πάτροκλος και Κατούτ Γιώργος, με δεύτερους τους Ντάλα – Φιλιππακόπουλο και τρίτους τους Γαβριήλογλου Γιώργο και Ελλη. Στις ομάδες, πρώτη ομάδα κατηγορίας 1-6 ανακηρύχθηκε η ομάδα Κουτουλίδη (Κουτουλίδης, Κουτουλίδου, Πομόνης και Ζάχου), ενώ δεύτερη ήρθε η ομάδα Λίγγα (Λίγγα, Μήττα, Βακιρτζής, Χατζηφωτείου) που έκαναν ολόκληρο ταξίδι από τις Σέρρες για να λάβουν μέρος στο τουρνουά.

Τέλος στο τουρνουά των ομάδων, χάρη στο γεγονός ότι όλη η αίθουσα έπαιζε τις ίδιες διανομές, μπορέσαμε να βγάλουμε και το buttler, όπου Most Valuable Players βγήκαν οι Χατζηδάκης – Σαπουνάκης με περίπου 2,7 Imps/διανομή.

Για όσους δεν ήρθαν τους λέμε ότι οι μέρες πέρασαν πραγματικά πολύ γρήγορα και εξαιρετικά ευχάριστα. Ας φροντίσουν από τώρα για να κρατήσουν μια θέση για το εκδρομικό της … επόμενης χρονιάς.

Ετικέτες: , .