Η γνωστή για την ποιότητα και την ποικιλία της εταιρεία Coffeeway προσφέρει από το τρέχον εξαήμερο και μέχρι το τέλος του χρόνου τα έπαθλα του τουρνουά της Κυριακής.

Η εταιρεία Coffeeway ξεκίνησε το το 1994, οπότε και εγκαινιάστηκε στο Κολωνάκι το πρώτο σύγχρονο καφεκοπτείο στην Ελλάδα, προσαρμοσμένο σε ένα νέο τρόπο ζωής, φέρνοντας επανάσταση στο χώρο της λιανικής πώλησης καφέ. Στόχος της δημιουργίας του ήταν η αναβίωση και ο εκσυγχρονισμός του παραδοσιακού καφεκοπτείου.

Από την αρχή λειτουργίας του, το Coffeeway κατάφερε να δημιουργήσει νέες τάσεις στην κατανάλωση του καφέ με την εισαγωγή των αρωματικών καφέδων φίλτρου στην ελληνική αγορά, διαφόρων ποικιλιών γεωγραφικής προέλευσης και την δημουργία νέων χαρμανιών. Σύντομα τα Coffeeway έκαναν την εμφάνισή τους σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Τα καταστήματα Coffeeway αποτελούν τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφεκοπτείων στη χώρα μας η οποία σήμερα απαριθμεί άνω των 60 καταστημάτων.

Στα καταστήματα Coffeeway θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε όλα τα είδη του καφέ: ελληνικό, εσπρέσο και καφέ φίλτρου.

Μέσα από το Κυριακάτικο τουρνουά του ΟΠΑΦ, η εταιρεία προσφέρει έπαθλα για το πρώτο ζεύγος, καθώς επίσης και για το πρώτο ζεύγος κατηγορίας 1-6.

Ετικέτες: .