Από την Κυριακή 15 Ιουνίου (Πέμπτη, 19 Ιουνίου για τις κυρίες) η Εθνική μας αποστολή ξεκινάει τους αγώνες της στο Pau της Γαλλίας, συμμετέχοντας στο 49ο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων.

Η ομάδα Open που προέκυψε από τους αγώνες επιλογής εθνικών ομάδων του στις αρχές του χρόνου αποτελείται από τα ζευγάρια: Βρούστης Βασίλης – Καραμανλής Μίλτος, Καμινάρης Φιλάρετος – Μπόζεμπεργκ “Boz” Κωνσταντίνος και Καραμανλής Φίλιππος – Πρωτονοτάριος Μανώλης, με NPC το Νίκο Καραμανλή και προπονητή τον Fulvio Fantoni. Ανήκει στον πρώτο όμιλο και το πρόγραμμά της περιλαμβάνει αρχικά ένα Round Robin των 19 γύρων (3 συναντήσεις ανά ημέρα) μέχρι το Σάββατο 21 Ιουνίου. Στη συνέχεια (και εφόσον όλα πάνε κατ’ ευχήν), οι δύο ξεχωριστοί όμιλοι θα συνενωθούν σε έναν των 18 ομάδων. Ο αγώνας λήγει το Σάββατο 28 Ιουνίου.

Η ομάδας των γυναικών αποτελείται από τα ζευγάρια Βελαΐτου Πολίνα – Μήτση Γεωργία, Βενετάκη Αθηνά – Γεωργίου Άννα και Λαμπρινού Σοφία – Τσιρίκου Λένια, με NPC τον Δημοσθένη Διονυσόπουλο και προπονητή το Γιάννη Μηλιτσόπουλο. Ξεκινούν την προσπάθειά τους την Πέμπτη 19 Ιουνίου σε έναν όμιλο των 26 ομάδων και θα δίνουν 3 αγώνες την ημέρα, τελειώνοντας την Παρασκευή 27 Ιουνίου. Σύνδεσμοι για να παρακολουθήσετε τις εξελίξεις:

Παράλληλα, στις Σελίδες του ΟΠΑΦ, θα βρίσκετε πάντα στο δεξί μέρος την πορεία της κάθε ομάδας: τον προηγούμενο αντίπαλο (μαζί με το αποτέλεσμα σε VP – το πρώτο σκορ είναι το δικό μας), τη θέση της ομάδας και τον επόμενο αντίπαλο.

Ετικέτες: , , , .