Το έπαθλο της 3ης ημερίδας του ταυτόχρονου, πηγαίνει στον όμιλο της Κηφισιάς και συγκεκριμένα στο ζευγάρι: Γούλιου Μ – Κωνσταντόπουλος Δ που επικράτησαν με ποσοστό 67,02% επι συνόλου 100 ζευγαριών! Στη 2η θέση έχουμε το ζευγάρι Τσεζάνας Λ – Λουκάκος Ε από τον ΟΠΑΦ ενώ στην 3η θέση το ζευγάρι Γυφοπούλου Β – Παπανικολάου Μ από τον ΑΣΑΕ.

Στην 1η θέση του 6ημέρου, μετά από 3 ημερίδες βρίσκεται ο Δημήτρης Αστράς με Μ.Ο. 65,70% ενώ στη 2η & 3η θέση βρίσκονται σε ισοβαθμία οι νικητές του προηγούμενου 6ημέρου Ράντου Σ – Παντέλος Ι.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημερίδας κάνοντας κλικ εδώ.

Όπως κάθε φορά, έτσι και σήμερα συναντήσαμε στο τουρνουά ωραίες διανομές με θεωρητικό ενδιαφέρον! Στη διανομή 8 λοιπόν ο Νότος ανοίγει 1ΧΑ…:

Ο συμπαίκτης Βοράς, βρίσκεται με 10πόντους (δηλαδή χέρι φόρσιγκ για τη μανς) και 5-5 τα μαζέρ! Ο Νότος διαλέγει σαν ατού τις spade έτσι ώστε αν χρειαστεί να κόψει κάτι στο χέρι του, να είναι με τα λιμά και όχι με το AKQ που έχει στις heart! Ευκαιρία λοιπόν για μια γρήγορη επανάληψη στα τράνσφερ!

Α. Με 5-5 τα μαζέρ και λίγους πόντους 0-6(7), ο απαντών κάνει τράνσφερ στο καλύτερο 5φυλλό του και στη συνέχεια φυσικά λέει ΠΑΣΟ!

Β. Με 5-5 τα μαζέρ και προτασιακό χέρι (7)8-9πόντων, ο απαντών φροντίζει να ΜΗΝ ανέβει στο επίπεδο 3. Έτσι ξεκινάει κάνοντας τράνσφερ σε heart και στη συνέχεια αγοράζει 2spade.

Γ. Με 5-5 τα μαζέρ και δυνατό forcing για μανς χέρι (9)+πόντων, ο απαντών κάνει τράνσφερ στις spade και στη συνέχεια αγοράζει τις heart στο επίπεδο 3!

clubs Για τα hand records της ημερίδας κάντε κλικ εδώ.

diamond Για τις αγορές όλων των διανομών της ημερίδας κάντε κλικ εδώ.

spade Για το αρχείο .Lin του BBO με τις αγορές κάντε κλικ εδώ και για το .hnd του Micro bridge κάντε κλικ εδώ.

Ετικέτες: .