Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η τέταρτη ημερίδα του ταυτόχρονου με τη συμμετοχή 94 ζευγαριών από 5 διαφορεςτικούς ομίλους. Νικήτριες σήμερα ήταν οι κυρίες Χατζηπιέρα Μ και Παγουλάτου Ι από τον όμιλο του Ψυχικού, οι οποίες επικράτησαν με ποσοστό 68,30%.

Στην 2η θέση και σε απόσταση αναπνοής από τις πρώτες, έχουμε το ζευγάρι Ρακοπούλου Δ – Καμπούρη Ι από τα Μελίσσια με ποσοστό 68,16% ενώ στην 3η θέση το ζευγάρι Ρομποτή Κ – Μαλτέζος Π από τον ΑΣΑΕ με ποσοστό 65,21% οι οποίοι ανέβηκαν στην 1η θέση του 6ημέρου με προσωρινό Μ.Ο.  64,05%.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της ημερίδας κάνοντας κλικ εδώ.

Διανομή της ημέρας σήμερα η 6! Το πάσο – παγίδα σε όλο του το μεγαλείο με την Ανατολή να παρεμβάλλεται με ένα όχι και τόσο καλό χρώμα στις heart (συνηθισμένη παρεμβολή στα ζεύγη) σε 2η εναντίον 1ης και τον Νότο να έχει στα χέρια του τον κανόνα των 9… Δείτε λοιπόν:

Ο Βοράς σε 4η θέση ανοίγει 1diamond και η πασαρισμένη Ανατολή τολμάει να παρεμβληθεί με 1heart. Ο Νότος τώρα βλέπει στα φύλλα του heart και…. heart!! Για να σιγουρευτεί αν το χέρι του είναι τύπου “πάσο – παγίδα”, προσθέτει: α. Τα φύλλα που έχει στις heart με β.Τα ονέρ που έχει στις heart  συμπεριλαμβανομένου και του 10 και γ. Το ύψος του συμβολαίου και βρίσκει: 5 + 3 + 1 = 9!! Άρα σε συνδυασμό με το συσχετισμό των μανς… το 200 – 500αράκι έρχεται! Έτσι λέει πάσο και ο Βοράς μετά το πάσο της Δύσης, ανοίγει την αγορά με κόντρ καλώντας τον Νότο να “μιλήσει” ή… να μετατρέψει το κόντρ ομιλίας σε τιμωρίας, κάτι το οποίο και κάνει αμέσως χαρούμενος.

Ταμείο: 1heart*-2 = 500 για τον ΒΝ με χαλαρή άμυνα!

Για την ιστορία, ο Νότος μπορούσε να βγάλει 3ΧΑ με πολύ προσεκτική εκτέλεση, ενώ αν ο Β αγόραζε 3ΧΑ θα έμπαινε μια μέσα με καλή άμυνα φυσικά…

heart Για τα hand records της ημερίδας, κάντε κλικ εδώ.

spade Για να μελετήσετε αναλυτικά ΟΛΕΣ τις διανομές με τις αγορές τους, κάντε κλικ εδώ.

diamond Για το αρχείο .Lin του ΒΒΟ με τις αγορές κάντε κλικ εδώ, ενώ για το αρχείο .hnd του Micro bridge κάντε κλικ εδώ.

Ετικέτες: .